labrador retriever ırkı

Labrador Retriever ırkı hakkında

Merhabalar, Bu yazımızda sizlere labrador retriever ırkı hakkında genel bilgilendirme ve bu ırkın hayatınıza katacak artıları ve eksilerini birlikte göreceğiz.

Öncelikle Hayatınıza katacağınız bu canlının mükemmel bir zekaya sahip olarak sizlere sizin vereceğiniz sevgi ve ilgi kadar karşılığında mükemmelliğini göstereceğini unutmayınız.

Ailenize Katılacak olan bu arkadaşımıza karşı sizlerin hayatında oluşacak sorumlulukları, unutmadan yaptığınız sürece ailemize renk katacak mükemmel bir dost ile hayatınızı paylaşacaksınız.

labrador retriever ırkı
labrador retriever ırkı

İnternet Üzerinden bir sürü araştırma yaptınız ve kafanızı karıştıran bir sürü bilgi ile karşılaştınız. Bazıları yazıyor ev hayatına uygun değil , çok zorlanırsınız. Bazıları yazıyor şöyle haraketli böyle yaramaz. Sizlerden ricamız bunların hepsini unutun.

Her köpeğin Karakteri aynı olmadığı gibi Kardeşler arasında da karakteristik farklılıklar olmaktadır. Kardeşler arasında birisi çok oyuna yatkın ve hiperaktivite olayı tavan iken , bir diğeri çok sakin ve miskin bir karaktere sahip olabiliyor.

Sizlerden düşünmenizi istediğimiz şeyler bunlar değildir. Ailenize yeni katılacak bu arkadaş için sorumluluk sahibi olmaya hazırmısın asıl sorumuz bu dur. Hayatınıza katacağınız bu arkadaş bir çocuk gibidir. Her zaman üç yaşında kalacak olan bu arkadaşın sorumluluğunu alarak ailenize katmaya hazır iseniz. Önünüze gelecek her şeyin üstesinden kolay veya zor bir şekilde geleceğinizi unutmayın.

Labrador Retriever
Labrador Retriever

Labrador Retriever ırkı

Dünyanın En Popüler Köpek Irkı olan Labrador Retriever Irkı , Bu kadar popüler olmasına rağmen, özellikle gençken Çok hareketli çamurda yuvarlanmayı seven bu köpek için, özel bir sevgiye sahip olan bu köpekler asosyal bir hayata uygun değildir.

Sizler ile vakit geçirmeyi çok severler ve ailenizle gezilere katılarak mutlu olurlar. uzun süre yalnız kalmaktan hoşlanmayan sosyal ve şefkatli köpeklerdir, bu nedenle tam zamanlı çalışıyorsanız, günlük köpek bakımı çok önemlidir.

Bu ırkın isteklerine karşılık verdiğiniz zaman sizlerin hayatına sizin isteğinizin fazlasını vererek sizleri mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır.

Sizlere o kadar bağlı bir köpek olacaktır ki , siz vakit geçirdiğiniz sürece köpeğinizle bir yaşam paylaştıkça keyifli bir hayat geçireceğiniz hiç bir zaman vaz geçemeyeceğiniz bir köpek ırkı ile karşı karşıya kalacağınızı unutmayınız.

Labrador Retriever Irkının Eğitim düzeyi o kadar yüksektir ki Bir insana Yol gösterebilen karaktere sahip tek köpektir. Rehabilitasyon ve Terapi köpeği olarak kullanılan bu ırk sizlerin evde zaman geçirerek ve köpeğinizin karakterini tanıyarak evde sizlerin bireysel eğitimde verdiğiniz komutlara vereceği hızlı karşılığa bazen şaşıracaksınız.

Her zaman Söylediğimiz gibi Labrador Retriever Irkı , sizin köpeğinize karşı olan sorumluluklarınızı ne kadar karşıladığınız ile alakalı olarak çok Mükemmel olabilir veya gerçekten sizin için çok zor bir hayatta olabilir.

Bu ırk çok basit be hızlı eğitim alarak sizlere karşılık verdiği kadar bir o kadarda ilgisiz kaldığında sizin dikkatinizi çekmek için aklınıza gelmeyecek yaramazlıkları da yapabilecek potansiyele sahiptir.